Skoro 15.000 brojeva preneto

Bez autora
Oct 03 2011

RATEL je objavio nove podatke o prenetim brojevima kod korisnika domaćih mobilnih operatera. Republička agencija za elektronske komunikacije obaveštava javnost da je od 1. jula do 1. oktobra 2011. godine realizovano ukupno 14.503 prenosa brojeva iz mreže jednog mobilnog operatora u mrežu drugog mobilnog operatora, odnosno tokom meseca septembra uspešno je izvršeno 5.469 prenosa.Korisnik može dobiti informaciju da li je određeni broj prenet u drugu mobilnu mrežu na adresi www.prenesibroj.rs pomoću aplikacije koju je razvio RATEL.

Skoro 15.000 brojeva prenetoRATEL je objavio nove podatke o prenetim brojevima kod korisnika domaćih mobilnih operatera.

Republička agencija za elektronske komunikacije obaveštava javnost da je od 1. jula do 1. oktobra 2011. godine realizovano ukupno 14.503 prenosa brojeva iz mreže jednog mobilnog operatora u mrežu drugog mobilnog operatora, odnosno tokom meseca septembra uspešno je izvršeno 5.469 prenosa.

Korisnik može dobiti informaciju da li je određeni broj prenet u drugu mobilnu mrežu na adresi www.prenesibroj.rs pomoću aplikacije koju je razvio RATEL.

Na ovoj adresi nalazi se i detaljnije uputstvo za korisnike o prenosivosti broja u mobilnim mrežama, a govorna poruka kojom se osoba koja zove obaveštava da je broj u novoj mreži, glasi: „Pozvani broj je prenet u x - mrežu, molimo sačekajte da se uspostavi veza.“

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik